Bepaal je budget

Antwoorden en inzichten. Dat is waar je naar op zoek bent. Je loopt er al een poos mee rond en het vreet aan je dat je maar geen duidelijkheid krijgt. Dat is waar een Medium je bij kan helpen. Sta je op het punt om voor de eerste keer een consult af te nemen, dan kan dat best wat twijfels met zich mee brengen.

GOUDEN TIPS

VOORBEREIDEN OP EEN READING

Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men vaak. Niets is minder waar. En het is goed voor de portemonnee ook. Met een goede voorbereiding haal je veel meer uit je reading. Maak gebruik van onze handige voorbereidingstips en bereik het maximale resultaat.

  • Bepaal van tevoren hoeveel je uit wilt geven aan je reading. Op Beter Medium betaal je per minuut dus je kunt eenvoudig uitrekenen hoe lang je reading dan mag duren voor dat bedrag.
  • Geef dit ook gerust in het begin van je gesprek aan. Het is heel normaal dat je een budget hebt. Het Medium kan daar dan rekening mee houden. Je kunt altijd later nog een keer contact opnemen.
  • Zet een stopwatch of je alarm op je telefoon, zodat je gewaarschuwd wordt wanneer het zover is. Je kunt er altijd op dat moment nog voor kiezen om je reading wat langer te laten duren, bijvoorbeeld als het net spannend is op dat moment.
  • Bereid je voor op de reading door vooraf je vragen waarmee je rondloopt en graag antwoord op zou willen hebben op papier te zetten. Zo kun je handig je lijstje afgaan en dat bespaart je een hoop tijd.
  • Schrijf tijdens je reading druk in je kladblok. Maak zoveel mogelijk aantekeningen van wat je hoort. Dit geeft je na je reading wat houvast als je het gesprek in je hoofd nog een keer na gaat.
  • Wanneer je twijfelt of niet echt een klik voelt met het Medium wat je gekozen hebt, beëindig je gesprek dan zo snel mogelijk. Je hoeft niet een hele uitleg te geven waarom je wilt stoppen, dat kost alleen maar tijd. En tijd is geld. Zeg bijvoorbeeld dat je even op moet hangen. Tot ziens! Daar is niets mis mee.
  • Kies het juiste moment voor je reading. Je zit er niet op te wachten dat net een van de kinderen of je partner om het hoekje komt kijken wat je aan het doen bent. Zorg dat je volledig ongestoord volop in je gesprek op kunt gaan. Koppie erbij, dan haal je het maximale uit je reading.
IK HEB HEM
“Voor mij belt bellen met beltegoed uitstekend. Ik kan vooraf exact mijn budget bepalen zonder daar overheen te kunnen gaan. Als het bijna opraakt krijg ik netjes een melding, zodat ik het gesprek af kan ronden. Het werkt super!”
HETTY VISSER, NIEUWEGEIN