Op het ideale moment

Een perfecte reading is een reading waarbij jij en het medium allebei de tijd hebben, jij de reading voor hebt kunnen bereiden door onder andere de juiste vragen te bedenken en waarbij je op dat moment ervoor gezorgd hebt dat niemand je kan storen, zodat je goed geconcentreerd je reading aan kunt gaan.

Je hebt er zin in.

Het maken van een afspraak werkt super eenvoudig. Je kiest een consulent (medium) en vult je naam en e-mailadres in. Stel in je berichtje een datum en tijd voor waarop het jou het beste uitkomt en indien relevant nog wat andere informatie. Wij sturen het bericht door naar het medium en hij of zij zal spoedig reageren op jouw bericht. Je ontvangt daar een vanzelf e-mailbericht van op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Wij sturen het bericht door naar het medium en hij of zij zal spoedig reageren op jouw bericht. Je ontvangt daar een vanzelf e-mailbericht van op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Super eenvoudig dus en een mooie manier om zeker te weten waar je aan toe bent. Plannen maar die reading. Wij wensen je in ieder geval al een fantastische reading toe. Succes!

[emailconsult width=70% align=center btn=block]
“Ik had een goed gesprek gehad en wilde na een week weer een reading, maar mijn medium was er telkens maar niet. Moedeloos werd ik er van. Ik mailde met support en die gaven me de tip een afspraak voor te stellen. Super, ik doe nu niet anders meer.”
MIRANDA SCHOUTEN, AMERSFOORT