Een eerste consult

Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven. | Oliver Wendell Holmes

Antwoorden en inzichten. Dat is waar je naar op zoek bent. Je loopt er al een poos mee rond en het vreet aan je dat je maar geen duidelijkheid krijgt. Dat is waar een Medium je bij kan helpen. Sta je op het punt om voor de eerste keer een consult af te nemen, dan kan dat best wat twijfels met zich mee brengen.

Er is best wat moed voor nodig om over jezelf te praten, te vertellen wat je dwars zit of een kwetsbaarheid te tonen. Je bent niet de enige en het Medium waarmee je contact legt weet dat als geen ander. Er is niets waarvoor je je hoeft te schamen en de Mediums op Beter Medium weten hoe lastig een privékwestie kan zijn.

Een reading lucht in negen van de tien gevallen enorm op. We horen het dagelijks van onze bezoekers. Laat het medium je verder op weg helpen naar meer inzicht en verhelderende antwoorden. Een consult is leuk, spannend en vaak een bevrijding tegelijk.

GA ERVOOREEN MEDIUM BELLEN

Er zijn twee manieren waarop je een medium kunt bellen. Via een betaalnummer (0900) of via een lokaal telefoonnummer, waarbij je van tevoren beltegoed hebt aangekocht.

Bellen met beltegoed heeft als voordeel dat je van tevoren je budget kunt bepalen en een melding krijgt wanneer het bijna op begint te raken.

Op deze manier voorkom je dat je langer belt en dus meer kosten achteraf hebt dan je vooraf had gepland. Wij adviseren daarom het gebruik van beltegoed, zodat kosten beter beheersbaar blijven.

Andere kleine voordelen van bellen met beltegoed zijn dat bellen vanuit het buitenland naar een medium in Nederland mogelijk is en je geen kosten hebt voor het gebruik van je mobiele telefoon wanneer je daarmee naar een medium belt.

BEL EEN MEDIUM

Bellen via een betaald servicenummer heeft geen limiet. Je kunt zo lang bellen als je wilt. Er is geen sprake van een tegoed wat op kan raken (Let op: dit kan ook een nadeel zijn).

Bij het bellen via een betaald servicenummer ontvang je de kosten voor het gesprek via je telecomprovider. Op de nota van je provider vind je de kosten van je gesprek terug.

Hoewel een account op Beter Medium geen verplichtingen kent, vinden sommigen het toch prettiger om zonder account te kunnen bellen. Wanneer je belt via het betaalde servicenummer heb je geen account op Beter Medium nodig.

BEL EEN MEDIUM

GOUDEN TIPS

VOORBEREIDEN OP EEN READING

Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men vaak. Niets is minder waar. En het is goed voor de portemonnee ook. Met een goede voorbereiding haal je veel meer uit je reading. Maak gebruik van onze handige voorbereidingstips en bereik het maximale resultaat.

  • Bepaal van tevoren hoeveel je uit wilt geven aan je reading. Op Beter Medium betaal je per minuut dus je kunt eenvoudig uitrekenen hoe lang je reading dan mag duren voor dat bedrag.
  • Geef dit ook gerust in het begin van je gesprek aan. Het is heel normaal dat je een budget hebt. Het Medium kan daar dan rekening mee houden. Je kunt altijd later nog een keer contact opnemen.
  • Zet een stopwatch of je alarm op je telefoon, zodat je gewaarschuwd wordt wanneer het zover is. Je kunt er altijd op dat moment nog voor kiezen om je reading wat langer te laten duren, bijvoorbeeld als het net spannend is op dat moment.
  • Bereid je voor op de reading door vooraf je vragen waarmee je rondloopt en graag antwoord op zou willen hebben op papier te zetten. Zo kun je handig je lijstje afgaan en dat bespaart je een hoop tijd.
  • Schrijf tijdens je reading druk in je kladblok. Maak zoveel mogelijk aantekeningen van wat je hoort. Dit geeft je na je reading wat houvast als je het gesprek in je hoofd nog een keer na gaat.
  • Wanneer je twijfelt of niet echt een klik voelt met het Medium wat je gekozen hebt, beëindig je gesprek dan zo snel mogelijk. Je hoeft niet een hele uitleg te geven waarom je wilt stoppen, dat kost alleen maar tijd. En tijd is geld. Zeg bijvoorbeeld dat je even op moet hangen. Tot ziens! Daar is niets mis mee.
  • Kies het juiste moment voor je reading. Je zit er niet op te wachten dat net een van de kinderen of je partner om het hoekje komt kijken wat je aan het doen bent. Zorg dat je volledig ongestoord volop in je gesprek op kunt gaan. Koppie erbij, dan haal je het maximale uit je reading.
IK WIL EEN READING
“Wanneer ik me even onzeker voel bel ik direct. Het is fijn om te kunnen praten vanuit mijn eigen vertrouwde plekje. Op visite ergens voel ik me toch wat minder ontspannen om over bepaalde dingen te praten.”
JANNIE GERRITSEN, VERKOOPSTER H&M